Söndag- vad är oddsen?!?!

Imorgon var tanken att köra Frenchie till ett sedan 3 veckor tillbaka inplanerat klinikbesök.

I morse när jag tog ut honom ur boxen såg jag direkt att vänster fram (hans skadade ben) var svullet framtill över skenbenet och jag kunde också se och känna ett ytligt några centimeter långt rivsår?!?!

Alltså vad är oddsen?!?!!

Frenchie har i min ägo aldrig haft rivsår på frambenen?!?!

Tur i oturen kändes han i alla fall helt som vanligt när jag red, dvs inte halt även om svullnaden inte gick ner helt och han var lite irriterad när jag skulle tvätta benet.

Jag skrev till veterinären efter passet och vi bestämde att det var bättre att skjuta på besöket i några dagar så nu är det torsdag som gäller.

Kanske är det Bibbi Bitch (notera det nya smeknamnet) som har lyckats komma åt honom över trådarna för jag hörde henne sto-skrika flera gånger idag; något hon vanligtvis inte gör.

Men gissningsvis är hon brunstig och Frenchie vill gärna nosa på henne medan Bibbi varken vill att han ska göra det eller vill gå iväg så att han inte KAN nosa på henne. Ston….

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Karolina Cappelli Lindholm

    Alla mina är tokbrunstiga nu

    Hoppas den lilla revan läker skitsnabbt

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>