Tisdag- vinterprepp och kanske en konsert

Det är sällan den principfasta Birgitta behöver ändra sina planer med Frenchie men idag fick det bli så.

Väderleksprognosen sa ”kan komma en mindre mängd regn” vilket jag hoppades skulle betyda ”kommer inget regn”. I stället betydde det ”kom en hel del regn” och detta innebar att min förberedda, dvs välharvade utebana var för blöt för att beträdas till häst.

Så det fick bli ett ridhuspass i stället och det är dagar som dessa jag är så tacksam över denna byggnad.

Tidigare under dagen köpte jag 2 konsertbiljetter till Rod Stewart som, om hälsan står honom bi (han fyller 80 nästa år!!!!!) ska komma till Malmö den 29 april.

Jag blev lite nostalgisk när jag läste om biljettsläppet och mindes ”som om det var igår” hur jag och en klasskamrat på högstadiet satt och stickade lovikavantar (ett syslöjdsprojekt) i hennes vardagsrum medan vi lyssnade på LP:n ”Atlantic Crossing”. För över 40 år sedan mind you!

Henke har precis kört iväg med min bil (hans tidigare som han sålde till mig) för skifte till vinterdäck och han vädjade även om en service eller rent av biltvätt för döva öron.

Tvätt behövs inte eftersom bilen av undertecknad anses som ren enough och att lägga många tusen på service skulle aldrig falla mig in. När något går sönder lagas det och däremellan byter man olja en gång om året- detta är något förenklat mitt sätt att äga bil sedan jag tog körkort och det har fungerat utmärkt så här långt. Jepp…nu blev ni allt provocerade va…*ASG* och det var lite meningen hi hi.

En kommentar

  1. Kristina Stenzel Huke

    Hade kunnat tänka mig Rod Stewart, men Torsten var inte intresserad. Rod har ju verkligen varit med ett tag.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>