Fredag- härliga ledighet

Åhhhh så härligt med lite ledighet!

Tyvärr har vårkänslan långt ifrån infunnit sig- tvärtom kom det lite snö under dagen och kalla vindar ven i några timmar.

För exakt 10 år sedan på dagen förlovade jag och min man oss- då i strålande solsken på Öland och under en picknick i gröngräset. Idag hade man frusit ihjäl om man hade försökt sig på något liknande :).

Soya fick trots det trista vädret en cykeltur men Kreon slapp ridas ut så som jag hade lite lösa planer på.

I stället valde jag att gå in i det trevliga ridhuset där Kreon fick trava och galoppera i ett ganska friskt tempo men utan krav på att behöva göra några rörelser.

I stället nöjde jag mig med en massa övergångar och tempoväxlingar samt även en del förvänd galopp och Kreon svarade bra och kändes fin.

En stallkamrat som sett Kreon en hel del sedan i somras sa åter idag, liksom flera gånger de senaste veckorna att det är en jättestor skillnad på hur han går (mer framme, starkare och mer musklad) och det är ju sådant man aldrig kan få höra för mycket av, eller hur :)?

En kommentar

 1. Felicia

  Hej fin blogg!
  Kolla gärna min och säg vad du tycker 🙂
  Min blogg handlar om mig, mitt hästliv och gör headers, hoppas de låter intressant!!
  Kram<3

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>