Speciella annonser del 606: fick inte ihop det

Läser följande annons:

Klippmaskin från Julia använd två gånger till klippning av två små ponnys. Jag förstår mig inte på den då jag efter varje gång plockat isär den för rengöring och sen inte får den att fungera. Efter första gången fick jag hjälp av ett ”proffs” men efter andra gången har jag ingen som kan hjälpa mig och jag har ledsnat på den. Den är i mycket fint skick. Säljes till någon med kunskap av klippmaskiner.

Tycker lite synd om annonsören- man behöver ju verkligen inte plocka isär en klippmaskin varje gång man klipper en häst till att börja med…..

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. CeciliaL

    Det dar later litet mysko – kan de inte bara kontakta forsaljaren eller tillverkaren och be om instruktioner hur man anvander maskinen?! Alternativt be nagon som ar van vid klippmaskiner att ge en praktisk demonstration?

    Svara
      • CeciliaL

        Tankte mest att om de koper en annan maskin far de ju (kanske) samma problem igen iaf, men de kanske byter till att be nagon klippa at dem istallet forstas.

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>