Filma

I en diskussion nyligen uppgav en vän att hon ibland blev filmad av sina elever utan att de ”frågade om lov” dessförinnan.

Själv hade jag aldrig vågat filma varken Olof eller Nina utan att fråga om lov men det kanske beror mycket på att jag ju har bloggen och inte vill riskera att de ska vara rädda för att ovetandes hamna där.

Och tyvärr är det ju så att man kan råka ut för alla möjliga påhopp från många gånger vilt främmande människor när man visar upp sin ridning och har man då detta som levebröd förstår jag absolut att man är selektiv med vad man visar.

Jag blev däremot ganska förvånad härom dagen då en hobbyryttare som ville filma SIN ridning frågade mig om det var ok- detta eftersom jag red samtidigt.

Hon bedyrade att hon inte skulle publicera filmen någonstans 🙂 och själv blev jag bara positivt överraskad och förvånad över hennes hänsyn.

Brukar ni filma era tränare när de rider? Frågar ni om lov innan? Om någon filmar er när andra rider samtidigt- frågar ni övriga om det är ok att det filmas?

6 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>