Tisdag- vårkänsla trots allt

I morse invigde jag mina 10-kronors ”dagisvantar” från Jula och de var eminenta för sitt uppdrag; att följa med mig och Vicke på en skrittrunda!

Jag vet inte hur många gånger jag har suttit med dyngsura vanliga ridhandskar på liknande turer och efter diverse regnskurar och det är inte skönt.

Dessa fodrade vantar är på tok för klumpiga för vanlig ridning så klart men att skritta utomhus i kommer de att fylla sin funktion perfekt.

Samma sak med hacket jag alltid har när jag rider ut; det är gammalt och fult och inte optimalt för dressyrridning (men det funkar) men när man bara ska skritta kan man lika gärna skippa bett i munnen som omväxling och avlastning tycker jag.

Som synes fick vi sällskap av solen på vår tur och det kändes faktiskt som att våren är på väg.

På väg blev det även efter ridpasset; då körde jag till Löddeköpinge för att handla typ hundra kilo morötter.

Vicke äter kilovis varje dag i hagen; en trevlig sysselsättning tror jag att han tycker att det är hi hi.

Nu är jag i full gång med att baka en banankaka och hoppas att jag åter kan skoja med Henrik och brista ut i ”jag blir nog kontaktad av Sveriges mästerkock när som helst” 🙂 .

Han ser alltid liiiite liksom tveksam ut när jag säger så…jag kanske inte ska lyfta på den stenen och forska närmare tror jag 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>