Bilder på Soyas syster- snacka om att de är lika!

Idag fick jag några trevliga bilder från Görel, engagerad bloggskribent och tillika ägare till Soyas helsyster Zahra.

Efter att ha studerat bilderna kan jag bara konstatera att tjejerna är otroligt lika, i alla fall på bild (jag har aldrig sett Zahra IRL).

Jag har ju en vän som har en häst som på vissa bilder är en kopia av Archie trots att de i verkligheten lätt skulle gå att skilja åt så jag kan ju inte låta bli att undra om det är samma med Zahra och Soya? För den översta bilden här tex skulle enligt mig mycket väl kunna föreställa Soya, utan tvekan :=)!

Och maken sa samma sak när han såg bilderna: ”det är ju Mishi” (ett av våra smeknamn på Soya)!

Förutom att bilderna föreställer fina hundar ”rent allmänt” tycker jag också att de visar just whippetens 2 sidor som jag älskar- å ena sidan lugna och totalt avslappnade inomhus och utan minsta rivalitet och ilska mot andra vänner och å andra sidan fulla av energi och livslust när de kommer utanför dörren.

Tack Görel för att du ville dela med dig!






4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Det gick säkert bra med hunden på bilden (annars hade bilden nog inte skickats till mig) men med så otroligt snabba hundar kan det ju gå illa.
    Min ena greyhound bröt ju benet på 2 ställen under en uteritt, jag gissar att han trampade i en kaninhåla och voltade runt sig själv men jag såg inte när det hände. Fruktansvärt var det hur som helst!
    Soya gjorde också en MEGA-vurpa på en LC-träning och snurrade i luften på ett otroligt vis men innan hjärtstilleståndet var ett faktum hos mig så hade hon rest sig, hon sprang vidare och kom först i mål (de springer 2 och 2)!!!!!

    Svara
  2. Anonymous

    Hej

    Det gick bra med Zahra efter flygturen. Hon har gjort många sådana. Lite gräsfläckar det kan vara allt. På något sätt så lyckas hon rulla ihop sig som en boll och rulla runt för att snabbt vara uppe igen och iväg. Några gånger kryper hon ihop på marken och väntar tills Hilda har hunnit iväg för att sedan sätta fart igen.
    Tycker bilden är rolig och det är en sådan där bild som man bara tar någon enstaka gång.
    Ser inte Hilda nöjd ut som lyckats hinna ifatt och få kull Zahra? Hon hinner bara ifatt på längre sträckor och när de springer runt på en gräsmatta, för hon tar genvägar. Annars är Zahra mycket snabbare.

    Hälsningar
    Görel, Hilda och Zahra

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Dina hundars lek Görel påminner om när Soya leker med sin pojkvän, bordercolliekorsningen Enzo.

    Nog för att han är mycket snabb, den snabbaste ”icke-vinthunden” vi känner, men när han trots det inte hinner ikapp min flygmaskin så brukar han helt enkelt TACKLA henne så att hon tappar fart!

    Jag brukar skoja och säga att det är ”typiskt karlar”- att buffla sig fram genom livet :=).

    Det är nog bara för att de är så goda vänner och tacklandet ändå sker ”vänskapligt” som Soya inte blir livrädd; annars hatar hon ”hårda tag” och springer genast därifrån om det hettar till :=).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>