Dyr bild

Som ni måste ha märkt är jag väldigt förtjust i att jag kan ta kort med min mobil (I-phone) även om både motiv och kvalitet på korten ibland lämnar ganska mycket i övrigt att önska.
Ovanstående är väl ett exempel på detta och jag tog egentligen kortet bara för att visa att det i en av våra rasthagar finns ett skjul (som ibland används som lösdrift) och som Archie tycker är kul att stå i.
Enligt vittnesmål från några som sett honom är han mer i skjulet än utanför när han går i denna hage och detta ville jag ta kort på men då skulle gossen givetvis INTE gå in i skjulet.
Varför rubriken lyder ”Dyr bild” är för att jag, i min iver att ta kortet råkade tappa 2 tjugokronors-sedlar som jag hade i samma ficka som telefonen. De måste helt enkelt ha slunkit ut när jag drog fram telefonen och detta märkte jag inte förrän efter en lång stund då det givetvis var för sent.
Försök att leta efter 2 ljusa sedlar i snö och när det blåser *GARV*!
Nej, dom pengarna får vi nog sätta upp på förlustkontot och långt mer än själva beloppet så retar det mig oerhört att jag ens kunde göra något så klumpigt.
Ta i trä är det väldigt, väldigt okarakteristiskt för mig att tappa bort saker så när det väl händer kan jag liksom nästan inte acceptera att det KAN hända MIG :=)!
Att andra råkar ut för sådant finner jag inte speciellt konstigt men när jag själv råkar bli av med något kan jag lägga obegripligt mycket energi på att reta mig.
Nåväl…är ni i behov av en liten penning så vet ni ju var ni kan leta; i trakterna kring Grevie hästcenter…för där flyger det omkring pengar kan jag lova :=)!

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>