Nya sammanträffanden på hundfronten

Sitter och väntar på att det ska bli dags att börja rida fram till dagens dressyrtävling – jag är som vanligt ute i god tid.

I cafeterian upptäckte jag nyss något som var misstänkt likt en vinthund- en urgullig täckad och ihopkringlad sak som visade sig vara en ”italienare” (italiensk vinthund- ser ut som en whippet fast en storlek mindre).

Jag var så klar tvungen att gå fram och börja snacka och då visar det sig ( nya sammanträffanden…..) att ägaren precis gått någon kurs på ”min” ridskola där någon tipsade henne om att jag också hade vinthund och att hon borde ta kontakt med mig om hon ville veta mer om träningar/ tävlingar osv.

Och så möts vi alltså här!

Jag lovade att tillhandahålla all info jag har om både LC och hundkapp samt även om träffarna som vi tidigare hade vid Jägersro men som numera är flyttade till Käglinge rekreationsområde.

Jättekul att träffa nya vinthundsägare- vi är ju inte lika många som hästfolket 🙂 och italienaren var ursöt- jag har länge vurmat lite extra för dessa gullisar.

Så kanske jag har lyckats värva en ny medlem- det vore inte första gången och säkert inte sista heller :-)!

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>