Veckan som gått

Söndagen bjöd i alla fall på en trevlig promenad i naturreservatet vid Dalby tillsammans med Soya, Lina och Zvante.

Zvante!

Nu har jag arbetat i 3 veckor efter semestern och jag börjar undra om jag har drabbats av någon slags ”post-semester-depression”?

Det var så härligt att vara ledig, jag gjorde en massa roliga saker, vädret var för det mesta toppen och jag kände mig utvilad och nu är dagarna bara fyllda av motsatsen känns det som: en massa trista saker, dåligt väder och en stor trötthet.

Även maken känner sig trött så jag är inte ensam om det i alla fall men han har i alla fall sluppit en gnisslande sadel, dito släp, tappsko precis innan tävling, en häst som inte känts på topp i flera pass, ett par halvkassa tävlingsresultat, mygginvasion i hagen och mycket mer som hör (eller kan höra) hästlivet till.

Även en hel del annat har agerat humörsänkare för min del den sista tiden men det är inget som jag vill outa i en blogg precis.

Så den gångna veckan har inte varit så rolig kan man väl säga.

Det trevligaste minnet från den var när jag såg Archie flyga fram i en härlig galopp med Ebba i sadeln, det var i alla fall roligt att titta på :).

Soya är ju också alltid ett glädjeämne, det ska sägas, maken och jag kan inte nog uppskatta att hon kom in i våra liv och att hon dagligen förgyller vår tillvaro. Hundar är verkligen riktiga vänner som man aldrig blir besviken på- möjligen kan man känna ett styng av irritation när djuret ifråga kommer viftande på svansen och man ser att hon rullat sig i tex BAJS men det går över lika snabbt- vem kan vara arg på en sådan sötnos? Inte jag i alla fall :).

Vädermässigt är det nu VVV= Vidrigt Väder Väntar; det har förvisso varit strålande sol nästan hela veckan men morgnarna är redan mycket kalla och värre kommer det ju att bli.

Om ni blev helt sänkta av att läsa detta neggoinlägg ber jag om ursäkt och lovar att ta nya pigga (hmm….) tag i veckan.

Tänkte bland annat att vi inom kort skulle diskutera dagens slöa ungdom i samhället i allmänhet och i hästmiljön i synnerhet- det kanske kan bli kul? Jag gissar på instämmande nickar från vuxenvärlden och verbal stening från den yngre generationen men jag har haft fel förr och kan säkert ha det igen :=!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>