Veckan som gått

Antingen börjar jag bli lite halv-senil eller så hände inget speciellt i veckan som jag kan komma på så här på rak arm?

Jo….jag var ledig i torsdags och passade då på att slutföra ett årligen återkommande ångestprojekt (3 ord på å efter varandra helt oavsiktligt….)- bilbesiktningen.

I år klarade jag mig undan med bromsar bak som tog ojämnt och detta kostade bara tusen kronor att fixa till inklusive ombesiktningen så jag var mycket nöjd och lättad efteråt. Allt som har med bilar att göra tenderar annars att snabbt springa upp i stora summor, det är min trista erfarenhet i alla fall.

Vädret har varit ganska trist om man inte gillar snöstormar och allt vad som följer i deras spår men jag har trots det avverkat 2 löprundor på vardera milen och en lika lång promenad i så djup snö att det tog mig nästan 2½ timme att fullfölja den.

Archie har motionerats i ridhuset alla veckans dagar utom i onsdags då han fick en vilodag och i helgen då jag red ut båda dagarna vilket jag sett fram emot.

Jag tycker inte att man ska rida i ridhuset ”8 dagar i veckan”- inte för att jag ogillar ridhusridning- tvärtom- jag vill helst vara där för egen del 🙂 men för att jag anser att det är viktigt att variera alla hästars arbete.

På bloggfronten är det ganska dött just nu- mindre läsningar och kommentarer och det är ju trist för min del men samtidigt inget förvånande. December är en sådan månad och jag ser samma fenomen hos mina bloggkollegor och på olika diskussionsforum.

Själv helt ointresserad av julen ska jag inte vara ledig i mellandagarna utan jobba på desto flitigare men det är självvalt så jag klagar inte.

På fredag är jag dock ledig även om jag inte är en julfirare 🙂 och på söndag har jag och en god vän planerat en rolig sak som jag kommer att återkomma till längre fram i bloggen :).

En kommentar

  1. Prick

    Ang helgledigheter är det ju en del företag som väljer att inte ha några fasta helgdagar alls utan personalen får välja dessa fritt. Passar säkert bra om man har öppet 24/7 och personalen har olika religioner. Riktigt så långt har inte min arbetsgivare gått men vi har inga ”klämdagar” utan istället förfogar vi över ett antal dagar per år som vi väljer själva. Gilla!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>