Rolig hundfråga

Idag fick jag en lite lustig fråga när jag var ute och red med Arch och Soyis.

”Är hon OPERERAD” frågade en annan hundägare och jag fattade verkligen ingenting förrän hundägaren förklarade: ”det ser ut som om Soya är rakad under magen, hon har ju ingen päls”.

Och det stämmer verkligen! Doggy är helt bar-hudad just under magen så det kanske inte är så konstigt att hon fryser så lätt och njuter så mycket av värme :)!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Zahra och Hilda är också nakna på magen. Magen är så len och varm. Zahra älskar att bli klappad på magen när hon ligger på rygg och det gör hon ofta.
    Hälsningar
    Görel

    Svara
  2. Anonymous

    Visst är de söta när de ligger på rygg och vill bli klappade och masserade på magen. 🙂
    Det som gör att det syns så tydligt att de inte har någon päls på magen är att de har ljust skinn under. Zahra får vita ärr i sin svarta päls, gissaratt det är lika dant med Soya. Hilda däremot får mörka ärr efter som hennes skinn under pälsen är mörkt. Hade Zahra och Soya haft mörkt skinn hade de inte sett så nakna ut på magen.
    Hälsningar
    Görel

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>