8 kommentarer Skriv kommentar

  1. The Blood

    Jag blir helt galen när jag hör om sånt! Jag kan inte för mitt liv förstå HUR man kan vara så grym och hjärtlös mot någon, allra minst en hund! De är så godtrogna, så vänliga och tillitsfulla. Ibland skäms jag över att vara människa!

    Svara
  2. Energika

    Jag var inloggad på mannens konto när jag skickade min kommentar. Det är såklart Crax som skriver, även om jag vet att mannen håller med mig till fullo!

    Svara
  3. Ulla

    Jag läste om det igår och det finns inga ord… finge jag tag på denne man (man, förresten, nej, idiotjävel!) så vet jag inte vad jag gjort! Fy f-n!!!

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Jag är faktiskt förvånad att jag ens klarade av att läsa om det för jag märker att jag blir mindre och mindre ”tålig” med åren, ffa sedan vi köpte Soya.
    Vissa saker klarar jag helt enkelt inte av att läsa, maken är likadan.

    Svara
  5. Minstral

    Vet inte vad jag ska säga, blir bara helt illamående av att läsa sånt här. Vad i helvete är det för fel på vissa människor?

    Svara
  6. Birgittas hästsida

    Det är nästan så att man önskar att man kunde få prata med denna människa och få ett 100 % ÄRLIGT svar på frågan ”VARFÖR gjorde du detta”.

    Utifrån svaret skulle sedan en dom falla.

    Svara
  7. Cecilia

    Det är så skrämmande att det finns så hemska människor……Usch, vad man lider med hunden…..

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>