Lördag- repris

Idag skulle jag nästan kunna kopiera förra lördagens inlägg; det mesta har nämligen varit en repris av denna.

Upp tidigt, dressyrpass i ridhuset med Soya som intresserad (eller inte….) åskådare.

Idag fokuserade jag på det som ingår i LA:4 programmet och gjorde också en del övergångar mellan skritt och galopp.

Ett tag började jag undra när dessa trilijoner övergånger skulle ge resultat så till vida att övergången från vänster galopp till skritt inte skulle ske på ”hårda ben” utan mjukt och följsamt och nu kan jag äntligen skymta ljuset i DEN tunneln.

Övergångarna börjar bli riktig fina och konstigt vore ju annars så som vi alltså har övat på detta.

Efter hagutsläpp vid 7 körde vi till Skrylle- sprang allt vad vi orkade (jag i alla fall) och åkte sedan hem för dusch, frukost och powernap.

Vid lunchtid åkte vi tillbaka till stallet för persedelvård som de så vackert heter och jag pysslade med lite annan ”småstädning” också innan vi körde in till ”byn” för att tanka och för en gångs skull kasta ett öga på ”Bonnamarknaden” som hålls varje år vid denna tid.

Marknaden var så som marknader är, folk som går och trängs, skräp som säljs som FYND och med exakt samma produkter i fler av stånden men vädret var soligt och folk verkade nöjda så jag antar att det var en lyckad tillställning.

Om någon timme tänkte jag köra och släppa ut Archie och någon kamrat i var sin hage en stund till- vädret är som sagt vackert och soligt och det vore nästan brottsligt att låta den bruna fålen stå inne en sådan dag :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>