Titan-hundar?

Hade det varit 1 april när jag läste detta igår hade jag absolut trott att det var ett skämt:http://www.aftonbladet.se/nyheter/binladin/article12988217.ab

”De utvalda vovvarna specialutbildas – och specialutrustas.

Deras vanliga tänder byts ut och ersätts av sylvassa varianter i titan. Priset för gaddarna är 14 000 kronor – per tand.

Och de är inte bara till för att skrämmas. Tänderna är så starka att de kan bita igenom skottsäkra västar.

– Det är fruktansvärt vad de kan åstadkomma. Det är som att knivhuggas fyra gånger om, säger Alex Dunbar, en före detta marinsoldat som nu är en av de utvalda som tränar upp hundarna, till The Daily.”

Titan-tänder??? Drar man ut alla hundens tänder???? Det måste ju vara fruktansvärt smärtsamt och/ eller extremt tidsödande om man tar en tand i taget???? Är det ens sant tror ni????

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Jag hoppas innerligt att det inte är allvar, snacka om djurplågeri.

    Rie
    upprörd

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Med mina fördomar om USA är nog allt möjligt:(!

    Har även hört att man där kan få klorna utdragna på sin katt (så att den inte klöser på möblerna) men vet inte om detta är sant?

    Svara
  3. Trasselkvast

    De-clawed, yup det är i högsta grad sant. Man kan även välja att skära av stämbanden på sin skälliga hund, Istället för träning då som ju är jobbigt.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>