Veckan som gått

Ehhhh….jaha…. vad hände i veckan egentligen?

Inte så mycket höll jag på att säga eftersom jag knappt minns den.

Jo, min väldigt lindriga yrsel höll i sig nästan hela veckan, knappt märkbar tack och lov men tyvärr kände jag mest av den när jag red.

Det var som sagt ytterst lite men det är ju inte roligt och därför kände jag en stor lättnad när jag idag kunde konstatera att jag inte känt något på hela dagen- inte ens till häst.

Annars har det mesta löpt på i inkörda spår, 2 träningar hos NN, Skrylle-löpning och en dressyrtävling idag bara för att nämna några exempel.

På den ena NN-träningen visade Archie fantastiskt fina piaff-embryon vilket gladde mig mycket. Jag hade börjat tro att han är helt obildbar men nu dansade bakbenen så fint inunder honom.

Tävlingen idag får väl betraktas som veckans höjdpunkt- det är verkligen inte varje dag vi vinner :)!

Min nya sadel anlände också idag och jag hoppas att den ska bidra till den positiva utveckling jag sett hos Archie sedan länge.

Som jag nämnt flera gånger förut försöker jag hålla honom GLAD så mycket jag kan och ska jag vara ärlig tror jag att HAN skiter i just sadeln 🙂 men de många hagvistelerna i gräshagarna gör honom säkert desto mer nöjd:)!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cecilia

    Det är som när vi varit på tävlingar, Dingo sköter sig perfekt hela dagen och gör vad han ska. Man gör ALLT för att han ska ha det bra och att utrustningen sitter bra, att han är välkött osv. Men höjdpunkten för honom på dagen är ändå att få komma hem och kasta sig på rygg i hagen! 🙂

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Jomen så ÄR det ju….:)!
     
    Vi människor kan ju hänföras över ett välsittande, nytvättat täcke, en nymålad box eller en exklusiv transport men för HÄSTEN är de basala behoven det som överskuggar ALLT och mycket av det som vi ägnar så mycket möda åt tror jag att de skiter fullständigt i :).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>