Torsdag- Ullared!!!!

Otroligt!

Nu har väderleksprognosen TYVÄRR stämt 2 dagar i rad- läs: massor av regn i måååånga timmar.

Redan när jag kom till stallet i ottan duggregnade det och under tiden som jag longerade Archie tilltog dropparna i styrka så vi blev ganska blöta.

Bortsett från regnet var jag mycket nöjd med dagens pass- jag longerade Archie i grimma och inspänningstyglar och jag vet inte om det syns i bild men nosremmen fungerade som en form av hack och hjälpte till att visa gossen vägen till en mycket fin lång och låg form.

Idag fick det faktiskt bli regntäcke på- jag är sååå nöjd med det täcke jag köpte i Gekås för några månader sedan och som kostade typ 300:–.

Efter utsläppet begav jag mig till just Gekås- sammanstrålade med en väninna några mil hemifrån och sedan bar det iväg.

Vår resa var planerad sedan säkert 1 månad tillbaka och med facit i hand var det på sätt och vis tur att vi valde denna dag trots att Gekås invaderades av regntrötta shoppare under dagen och det blev ganska trångt på slutet men hade jag stannat hemma hade jag väl bara suttit och ugglat inomhus- inte mycket man kan göra när det hällregnar ute.

Idag köpte jag mest ”nödvändigheter” till både hemmet (hygienartiklar framför allt), hunden och hästen (Radital, Renons, gummiband, ridstrumpor, en flugmössa i reserv osv)men det blev även en del fynd som exempelvis ett par ”capril-korta” jeans för 49 kronor.

Kundvagnen blev som vanligt överfull men precis som alltid blev slutnotan läger än förväntat och när händer det i ”vanliga” affärer? Aldrig….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>