Veckan som gått

Jaha…då var den första av 4 semesterveckor snart slut och den gick lika fort som befarat.

Jag hade sedan tidigare lovat mig själv att försöka göra något ”vettigt” varje dag och inte bara försjunka i slapphetens träsk och jag tycker nog att jag hittills levt upp väl till föresatsen.

I måndags fick jag mitt släp både servat och tvättat och dessutom byttes en lite bucklig stänkskärm ut- något som småretat mig länge. Nu ser transporten i princip NY ut trots att den är 2,5 år gammal- Archie är verkligen en ”försiktig” häst som trots exempelvis åkande med broddar inte har gjort det minsta märke invändigt.

I tisdags jobbade jag och maken i trädgården lite och i onsdags träffade jag Bodil och Salli på Ribban.

Hela torsdagen var vikt åt Ullared/Gekås- lika roligt som vanligt.

I fredags fick jag mycket gjort- besökte både tandhygienist, massör och bilverkstad och hann dessutom med en kortare träning för NN.

Under lördagen tävlade jag MSV C:2 i Helsingborg och idag har jag haft stalljour i stora stallet.

Förutom allt detta har jag givetvis ägnat tid åt min lilla familj och vårt hus och Archie har motionerats alla dagar utom idag då han fick en vilodag.

Jag hoppas att jag kan ”hårdträna” honom lite extra nu hos NN under min semester men erfarenheten har lärt mig att man aldrig kan veta säkert hur det blir med just en sådan sak som ridningen.

Förhoppningsvis håller sig den bruna fålen frisk och på fötterna- men berätta inget för honom om ”hårdträningen” är ni snälla!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>