Måndag- en riktig hunddag

I morse var det meningen att jag skulle rida för NN tidigt på morgonen så jag var minst sagt sur när jag vaknade till 03.30 och hörde att regnet vräkte ner.

Samma sak 04.30 och även 05.00 när jag steg upp och efter att ha kört bort till NN:s utebana för att kolla läget och insett att den låg under vatten liksom sedan även vår egen grusbana visade sig göra fann jag för gott att skjuta på träningen till imorgon i stället.

I stället red jag på vår gräsbana (det hade då slutat att regna tack och lov) och det var inga problem att träna där på egen hand men inget jag ville göra för NN eftersom den var full av hinder och jag dessutom var rädd att det skulle börja ösregna igen= inte så bra träningsförutsättningar.

Efter ritten och hagutsäpp åkte jag hem och inväntade dagens höjdpunkt- ett långväga besök av Görel och Soyas helsyster Zahra.

Flickorna hade inte träffats sedan förra sommaren men det var givetvis inga problem för dom att umgås- ingen av dom är sådär ”på” utan de lekte lite mer stillsamt och sprang mest sida vid sida.

Efter en god lunch begav vi oss till Järavallen som bjöd på sin mest praktfulla natur och vackert, soligt väder och där vandrade vi omkring i goda 2 timmar.

Hemma blev det efterrätt, titt av bilder på vovvarna och allmänt hundsnack innan Görel och Zahra styrde kosan hemåt igen.

Jag gissar att vissa somliga kommer att sova gott i natt och själv ska jag redigera lite bilder som ni kan få njuta av imorgon:)!

En kommentar

  1. Anonymous

    Vi sov gått och vaknade av en traktor utanför sovrummet klockan 08.50. 😉 Då var det dags att gå upp, men det tyckte inte Zahra eller Hilda.

    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>