Dagens (glödlamps)fråga

Hur länge kan en glödlampa som tänds dagligen hålla tror ni?

Mitt svar är: minst 8 år!

Lampan i vårt kylskåp gick nämligen sönder härom dagen och den är aldrig bytt så länge vi har bott i huset och hit flyttade vi för 8 år och 2 månader sedan!

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cecilia Lindberg

    Asch, dom tar val ALDRIG slut? Har aldrig nagonsin behovt byta en san glodlampa, och nuvarande ar nog narmare 10 ar gammal.

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Jamen jag håller helt med Cecilia!

    Nu har ju vi bott i huset i över 8 år men frågan är NÄR lampan sattes i/ byttes INNAN DESS?!?!?

    Jag har faktiskt aldrig heller behövt byta just en kylskåpslampa och log lite när jag läste på den nya förpackningen att man lämnade ”1 års garanti”.

    Svara
  3. Eva i Lux

    På tal om att hålla länge: Jag köpte 1988 en Braun fön. Den håller fortfarande! Förra året i august när jag var solo på jobbet, skickade jag ett brev till Braun bara på skoj för att säga hur nöjd jag var (inte ett brännt hår, ingen lukt etc). Fick 3 veckor senare i present en sprillans i lyxformat! Sånt är kul! Jag har faktiskt fått en mängd grejer (bl.a. en svit över eh helg på SAS Radisson i Bryssel) för att jag hör av mig med både klagomål och lov! Dagens tips.

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Ett MYCKET BRA tips Eva!!!

    Jag har gjort exakt samma erfarenhet- det lönar sig att både reklamera men även PRISA produkter/ företag.

    Senast blev jag sponrad med en sele till Soya när jag mailade och tackade för utmärkta, tidigare beställda produkter tex.

    Inga större pengar för varken mig eller företaget men GOODWILLEN är stor och jag kommer givetvis att rekommendera deras produkter till alla jag ”kommer åt”.

    Svara
  5. Anonymous

    Vi får ofta byta glödlampa i kylskåpet.
    Får till att kolla om vi köper nåt ”skitmärke” på vanliga livsmedelsaffären.
    Vad är det för märke på superglödlampan?

    Rie

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>