En hästborstares bekännelse!

Jag har alltid hävdat att man inte får vara sämre än att man kan erkänna när man har fel och därför kommer här en liten bekännelse:

Jag var nog för ”hård” i min utvärdering av Magic Brush-borstarna för ett tag sedan.

Jag har sedan dess märkt att jag faktiskt tycker att det är ”roligt” (nåja… allting är relativt) att borsta på Archie med denna borste och det i sig är ett mycket högt betyg från någon som inte precis är känd för att slita på hästens hårrem.

Och…det blir RENARE med denna borste än med en traditionell mankborste/ rotviska eller dylikt.

Jag vidhåller att det är fräckt att sälja borstarna i 3-pack men jag har å andra sidan kommit på att jag kan ha den ena borsten liggande i transporten, använda en till vardags och så har jag en i reserv. Inte sååå dumt ändå.

Så; jag måste ändå rekommendera er att köpa dessa ”piggisar” och har man flera hästar att sköta och/ eller inte klipper på vintern- tja…då är man nästan DUM mot sig själv om man inte använder sig av denna tidsbesparande tingest!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cia

    Eftersom jag inte har någon aning om vad detta är för underborstar. Har du någon länk till dem så att man får se vad detta är och kanske införskaffa en.
    Det har visat sig att Winston är ett riktigt lerorakel som älskar att vältra sig i geggamoja. Helst ska han ha lera i öronen också innan han är nöjd.

    mvh
    Cia

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Cia:

    Om du googlar på ”Magic Brush” kommer du att få hur många träffar som helst och kan läsa vad även andra bloggare tyckt om borsten.

    Den säljs genom ”Skara hästsport” tror jag affären heter och Hööks ska också börja sälja dom (har kanske redan börjat).

    Jag skrev om borsten i början av juli, finns bild på den också i inlägget.

    Svara
  3. Dressyrtant

    Jag blev överförtjust i dem första gången jag använde dem. Jag håller med om att det är onödigt att de säljs i trepack, men jag gör som du: Har en i ryktväskan, en i tävlingsväskan och en sparar jag på…
    Hästen som brukar vara håröm och enbart vill ha bebismjuka borstar älskar dem.

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Det ”river” nog lagom skönt i hästarnas hud/hår för både Archie och en annan häst jag provade på verkade uppskatta borstningen.

    Nu brukar ju inte Archie vara kinkig med någon borste men jag trodde faktiskt att han kanske skulle tycka att den var för ”vass”.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>