Favorit i repris- underbar hund och hästfilm!

Denna film publicerade jag i januari och jag fick idag kontakt med ryttaren/ hundägaren genom bloggen. Jättekul så klart.

Ni som följt min blogg länge förstår nog varför jag tycker så otroligt mycket om klippet. Även om jag själv rider ”traditionell” dressyr på en ”traditionell” häst så tycker jag att det är fantastiskt att se hästen på videon jobba så samspelt med sin ägare.

Och när hunden hoppar upp i ägarens famn när hon sitter till häst, eller sedan upp på hästen själv- ja…då blir jag tårögd!

Något för mig och Soya att träna på? Fast hon är inte mycket för ”höjdhopp” men är en ypperlig längdhoppare:)!

Jag hoppas vi får se fler härliga filmer från denna tjej som nu flyttat till Skåne (Klippan).

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Filmen gjordes inför en längre resa som tjejen skulle göra till Australien och för att hon skulle ha något att minnas sina djur medan de passades av andra.

    Nu har hon flyttat till Sverige med båda dessa djur och en valp och ett föl till.

    Du känner ju mig Eva; tårarna rann som på ett barn när jag såg filmen. Ibland är jag så himla blödig.

    Gråter för övrigt även av Budweisers ölreklam med clydesdalehästarna- jag som är heknykterist ha ha!

    Svara
  2. Eva i Lux

    Nu blev jag glad igen, hade ju varit förfärligt att för evigt lämna dessa 2 djur.

    Jag är också jätteblödig och kan precis som du grina till reklam. T.ex. en reklam när de får hem en ny kattunge och visar den lådan med kattsand!

    Innan jag skulle gifta mig, var jag och Palle i kyrkan för att träffa kantorn och just då vigdes ett par HELT OKÄNDA. Vi satt längst bak i kyrkan och väntade och jag fick gå ut, för jag blev så rörd att jag grät högt, mycket pinsamt.

    Svara
  3. Åsa T

    Jag tittade förra gånge du lagt ut denna, och kunde inte låta bli att se den igen.. Den är verkligen fatastisk! Och jag blir så glad av att se den.. Tårögd, men glad.
    Jag är också den blödiga typen, något som utvecklats mer för varje år som går… Fasar nästan för dagen då någon av mina döttrar ska gifta sig, hur håller man ihop då? :O)

    Svara
  4. Cia

    Helt underbar film och man slås av beundran till denna tjej för det fantastiska samspel hon har med sina djur. Bara att bocka och buga.Vackert och harmoniskt.
    mvh
    Cia

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>