Torsdag- stoppa tiden tack!

Nu tycker jag att dagarna skenar iväg aldeles för snabbt och snart har ju halva semestern gått! Inte kul!

Dagen inleddes med en jättebra lektion för NN- vi gjorde inget superavancerat (skolor, förvänd och rättvänd galopp på volt mest) men Archie kändes jättefin!

Jag inser (igen….suck…när ska man lära sig?) att det är mycket upp till mig om Archie ska tillåtas att ”gå in i sig själv” och såsa ihop.

När han börjar gå långsammare sitter jag oftast bara och tänker ”oj vad trött jag blir av att driva” i stället för att ge honom en-två rejäla hjälper varefter han faktiskt svarar och tuffar på jättefint.

Ja, jag VET att det låter så självklart i skrift men jag har så lätt för att bli för passiv när jag rider.

Idag tänkte jag i stället ” nu får det inte gå ett enda steg där jag känner mig trött- då djävlar….” och fy tusan vad Archie svingade iväg. Så det bevisar bara att det går att påverka den lille rackaren och faktiskt ganska lätt också bara man GÖR något.

Sedermera blev det även ridning av 2 av NN:s hästar och jag är verkligen mycket tacksam över denna möjlighet att vidga mina vyer ridmässigt.

Hela eftermiddagen har bestått av regn, ösregn, hällregn och mera regn så jag hoppas verkligen på ”bättre tider” snart och i alla fall tills imorgon.

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>