Veckan som gått

Veckan som gått har i sanning varit händelserik och för första gången på många veckor har jag inte BARA känt oro, nervositet, irritation, uppgivenhet, ilska och en massa andra negativa känslor vad gäller mina ”hästaffärer”- Archie blev faktiskt såld och jag fick faktiskt köpa Kreon även om jag hade mina tvivel vad gällde båda hästarna många gånger om.Att Archie skulle säljas blev helt klart i tisdags och eftersom han redan var besiktigad sedan tidigare behövde jag inte ha ångest för DET.

I stället kunde jag koncentrera mig på att våndas över Kreons besiktning som var i fredags men den gick till 100 % perfekt.

Bortsett från allt som jag haft att stå i med båda hästarna har jag även hunnit med mycket annat trots att jag till råga på allt elände blev jätteförkyld i torsdags kväll.

Men mår man psykiskt bra orkar man ju mycket och det är väl därför som jag både ville och kunde ta itu med en del som jag länge känt att jag borde fixat men som jag verkligen inte haft lust med.

Sedan jag berättade om Archies försäljning och köpet av Kreon har antalet läsningar fullständigt exploderat men jag kan (tyvärr???) inte tillhandahålla sådana världssensationella nyheter i parti och minut.

Däremot ska jag i nästa vecka och i några avsnitt ge olika tips till både de som vill köpa och sälja hästar samt även berätta historien om hur Kreon och jag möttes :)))!

Så här såg Kreon ut för över 1 månad sedan i alla fall, då när jag lite ”uppeldad” sprang ner till hagen för att ta ett kort på honom och skicka till en god vän på temat ”en häst jag vill köpa” :)!
Soya är INTE bortglömd :), hon och jag har varit i Dalby 2 gånger i denna veckan och här ses hon spana ut över naturreservatets vidder….
…och så även här!
Hemma har jag målat grindar och staket till förbannelse känns det som- ett drygt och tråkigt pilleri-jobb men det blev i alla fall snyggt!

Och i söndags blev det en rekordskörd av mina smultron som jag vanligtvis plockar varannan dag.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. sofia

    Han ser mycket trevlig ut, din nya häst.

    En nyfiken fråga. När du besiktade hästen tog du något blodprov för att komma att han inte var påverkad av smärtstillande medel (för att dölja ev smärta) Hoppas att du förstår vad jag menar.

    Eller litade du på säljaren att hästen inte var ”drogad” vid besiktningen?

    Känns lite spännande att veta hur folk gör. (Om du vill svara på denna fråga)

    🙂

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Sofia!

    Är du tankeläsare :)? Har skrivit ett inlägg om detta som publiceras om några dagar då frågan är mycket intressant tycker jag.

    Nej, jag tog inget blodprov eftersom Kreon stod i min tränares stall i lite över en månad innan jag tog hem honom.

    Jag har således sett honom flera gånger i veckan och också ridit/ tömkört honom ganska många gånger (10 kanske).

    Svara
  3. sofia

    *leer* nja någon tankeläsare är jag inte, men önskar jag vore 😉

    Du verkar ju inte göra något förhastat och verkar klura/fundera och vara ”vaken” i dina beslut så därför tänkte jag att du kanske även hade haft detta i åtanke…..kommer bli spännande att se vad du skrivit om detta ämne 🙂

    Svara
  4. Åsa T

    Han ser verkligen fin ut! Jag är så glad att historien slutade lyckligt. Hoppas Archie får det bra på sitt nya ställe.. Är lite störd över att jag inte provade honom… ;O)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>