Lördag- underbar dag!

Just nu är vädret helt ” upp och ner” i mina trakter och det är såååå härligt!

Betänk att det är 1 oktober och riktig högsommarvärme- över 20 grader!

Jag tycker att allting känns så mycket lättare när solen skiner och njuter av varje timme som det är så här.

Började morgonen med att åka med Soya till stallet- vi skulle tömköra Kreon tänkte vi.

Allt gick planenligt och vi tränade framför allt på att Kreon skulle ta i ordentligt i galoppen och så provade vi lite sidvärtsgående utmed spåret.

Efter hagutsläpp körde jag hem doggy och begav mig själv till NN där jag numera jobbar minst en helgdag i veckan.

Eftermiddagen tillbringade jag med att städa, tvätta (maskinen är äntligen lagad….mer om det i ett kommande inlägg), klippa gräs, kratta löv, plocka äpplen och när allt var så som jag ville ha det 🙂 så åkte lill-Kinesen och jag tillbaka till stallet för att gå en kort promenad med Kreon.

Vi gick den berömda Madde-rundan och Kreon marscherade denna gången på mycket säkrare än när han gick där första gången.

Även om jag uppfattar Kreon som lite ”tittig” så har han, bortsett med fåren, visat sig väldigt vettig; har han väl får titta på något så är det inga problem därefter och det gillar jag.

Nu har maken och jag pizza-syndat 🙂 och ska om ett tag titta på en hyr-DVD, ”London boulevard”.

Förhoppningsvis är den, trots att det handlar om en lättsam actionfilm, inte lika ohyggligt osannolik som ”Fast and furious 5” som maken och jag mest satt och skrattade åt förra helgen!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>