Söndag- och en underbar dag till!

Måste börja med att tacka väderguden för ännu en strålande solskensdag- är detta kanske en liten kompensation för allt regn vi fick i juli?

Oavsett vilket så bugar och bockar jag allra ödmjukast, både i egenskap av djur och husägare (varje dag utan att man behöver ha värmen på är en gudagåva:)).

Idag har jag klippt 3 hela hästar hos NN vilket nog är personligt rekord för mig men det gick snabbare och lättare än förväntat.

Klippte både stallets kung A och hans kronprins C samt en tredje häst som ägs av en elev (Jossan) till NN.

A visade att gammal är äldst och stod som en klippa men även övriga djur fann sig i att bli överkörda av min skördetröska- i alla fall låter min klippmaskin så.

Hemma har maken och jag äntligen blivit färdiga med allt vi behövde måla utomhus och vädret har ju verkligen gynnat oss.

Spindel-Kreon gick ett av sina bästa pass på vår gräsbana i eftermiddags, jag red i t-shirt (!) och han blev rätt svettig trots sin helklippning.

Vi travade över cavallettin och gjorde vårt sedvanliga jobb samt passade på att rida serpentiner i galopp.

I ridhuset härom dagen blev dessa ganska ”kantiga” vilket ändå är ok för att vara första gången men idag, på en större yta gjorde Kreon dom banne mig som vilken fin LA-häst som helst!

Nu återstår en cykeltur med lilla Mimmi, jag har lovat att ordna kvällsfodringen i stora stallet och tänkte passa på att motionera doggy på vägen dit.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Dimma har vi också haft fast bara på morgonen både igår och idag.

    Igår var det riktigt läskigt när jag körde till stallet på morgonen- såg knappt framför huven och var livrädd att köra på något.

    Men tänk vad det kan skilja- du bor ju inte så många mil från mig!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>