Så här sover vi :)!

Tycker att denna bilden exakt åskådliggör hur vi sover hemma hos oss, maken och jag representerar den stora hunden och Soya den lilla…så förstår ni kanske vem som tar mest plats och vem som vaknar med nackspärr ibland :)))!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Det speglar väl hundarnas personligheter. Den lilla tror att den är stor och den stora tycker/tror att den är liten. Du får vara glad att Soya inte är så stor som en irländsvarghund. En whippet är bra på attta plats som den är utan att vara stor. Jag är så glad över att Zahra och Hilda inte är större än de är. ;-)Fast jag slipper ligga i deras ärvda ”kattunge”låda, (en stor trälda bäddad med madrass och pläd, som jag hade till kattmammor och ungar när jag födde upp kattungar) men ibland har man övervägt det hela…

    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Görel:
     
    Ja, både jag och maken brukar ibland skänka en tacksamhetens tanke till beslutet att INTE köpa en greyhound, som jag ju hade 2 stycken av tidigare.
     
    De är ju för tusan dubbelt så stora som en whippet- rena kalvarna- och precis lika skickliga på att ta plats som sina mindre släktingar.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>