Veckan som gått

Brrrr skulle man kunna säga om veckans väder; det har varit nollgradigt flera morgnar i rad.

Solen har också strålat under många timmar- underbart promenadväder vilket jag och Bodil konstaterade när vi gick jacklösa med våra hundar i Dalby i lördags.

Solen till trots är det numera termobyxor som gäller för min del- synd att detta inte är ett accepterat plagg inom mitt yrke :)))!

Kreon har jobbat på bra i veckan, jag har tränat för NN 2 ggr, gått på några promenader, tömkört ute och till och med tävlat!

Det är bra att gossens hjärna stimuleras tycker jag- ridmässigt blir han knappast FYSISKT trött och det är inte mitt mål heller.

Eftersom han har så lätt för sig gäller det ”bara” att hålla honom på gott humör och inte locka fram hans tjuriga sida (för det finns en sådan vilken jag tror både hade kunnat plockas fram om man är obetänksam och som hade kunnat vara förödande).

Lilla Pippi löper fortfarande och lär väl göra så i minst en vecka till.

Tack och lov verkar löpen inte påverka henne direkt och jag kan ändå motionera henne som jag brukar.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Åsa T

    Hej,
    Jag har ett tips till dig som fryser så mycket.. Det gör jag med. Förra vinter köpte jag en termokjol på Stadium, den ser ut som en ganska lång jeanskjol, men är fodrad.
    Det finns en lång dragkedja i ena sidan, man drar den över jeansen, gjort på en sekund och det ser inte konstigt ut när man har den. Lätt att dra av när man är framme på jobb. mitt bästa köp på länge.. 🙂 Förr hade jag långkallingar till jobb, men de är ett elände att ta av när man är framme, och inte ens jag som fryser så mycket kan ha dom inne hela dagarna.. Letade på nätet efter någon bild, men hittade ingen.. Grattis förresten till din tävling, och till din häst som verkar passa dig så bra! 🙂

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Åsa T:
     
    När det gäller min frusenhet ligger du i lä!
     
    Jag tackar för ditt tips men jag HAR långkalsonger på mig typ halva året även på jobbet (helt sant).
     
    Finns smidiga sådana i bambumaterial tex (köpta i Ullared…var annars).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>