Fredag- fortsatt styrketräning

Idag skulle jag egentligen ha tränat för NN men eftersom detta blev inställt fortsatte jag min tidigare påbörjade styrketräning med Kreon på egen hand.

Jag galopperade mer än vanligt, dels längre tid och dels gjorde jag fler fattningar än jag brukar och det kändes riktigt bra.

Jag vågar inte skriva att ”bakutarnas” tid är förbi men den var ganska länge sedan baken lättade vid det här laget och det är bara att hoppas att just den cirkuskonsten får ligga och samla damm i ett låst utrymme även framöver.

Vet inte hur det varit på era arbetsplatser idag men vi har haft 2 timmars arbetstidsförkortning och dessa ynka timmar gör ändå mycket på sig tycker jag, framför allt nu när det annars börjar bli mörkt redan när man kör från jobbet.

Soya och jag åkte för ovanlighetens skull till en hundrastplats här i Staffanstorp- jag är inte så förtjust i dessa fållor egentligen (oftast för små för min snabbspringare och ibland också riktiga bakteriehärdar) men ibland behöver även doggy träffa lite artfränder tycker jag.

Hemma blev det en delikatess- råa spädgrisknorrar- maken klarar inte ens av att ge henne dom och själv skulle jag inte äta dessa kroppsdelar för allt smör i Småland :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>