Onsdag- vi simmar lugnt

Idag har Kreon haft en ”riktig” vilodag, dvs han har helt sluppit både mig, sadeln och tömkörningsgjorden:))) och bara ”behövt” gå i hagen.
 
Nu var det ett tag sedan han slapp ifrån allt vad ansträngning heter om det så bara har handlat om att vara tvungen att skritta ut med mig på ryggen vilket förvisso knappast har varit något fysiskt krävande men gissningsvis ändå en viss press på den lilla hjärnan.
 
Jag har sedan ett tag tillbaka gått ifrån mitt schema med vilodag var 5:e dag, dels för att jag tar de chanser till uteritter i dagsljus som ges och dels för att jag vill passa på att träna lite mer intensivt innan NN flyttar i månadsskiftet.
 
Därmed inte sagt att Kreon behöver jobba ihjäl sig precis- jag tycker tvärtom att han hittills har fört en rätt så behaglig tillvaro men så länge det funkar så bra som det gör så fortsätter vi på detta vis.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Det är inte helt bestämt än, det finns ffa en mkt skicklig ryttare/ tränare som jag troligen ska prova att träna för och blir det inte denna person har jag 2-3 namn till, alla på rekommendation och i samråd med NN.

    Ska också försöka förmå NN att komma och ha kurser i Skåne.

    Så….vi får se men det känns inte helt hopplöst :)!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>