Vem är ni? Favorit i repris!

För några år sedan bad jag er läsare att presentera er och för mig som är en nyfiken person var det jättespännande läsning och ett sätt att lära känna er lite bättre.
 
Nu var det som sagt länge sedan så jag skulle faktiskt vilja be er att göra det igen- säkert har det tillkommit många nya häst/ djurfrälsta sedan dess.
 
Det skulle vara roligt om ni ville berätta lite om er ålder, var ni bor, om ni har häst/ andra djur, om ni tävlar och annat smått och gott.
 
Kanske vill ni stanna kvar i anonymitetens skugga men det går ju att göra även om man ”avslöjar” lite detaljer ur sitt liv, eller hur?
 
Så…kom igen nu…SKRIV!!!

24 kommentarer Skriv kommentar

  1. sofia

    sofia-35 år med 3 kallisar (travare) & en shettis. Boende i Höga kusten, men kommer alltid vara pitebo i mitt hjärta:)

    Svara
  2. Minstral

    Annika heter jag, Minstral är namnet på min förra häst som tyvärr inte finns mer. Minstral fick ett föl och det blev lilla Misty. Misty är en liten stor häst, 155 cm. Vi försöker oss på dressyr i de lätta klasserna.

    Jag bor på gård med djur och familj. Precis som Birgitta är jag från början Malmöbo, dock red jag inte på samma ridskola som henne utan på ÖRS.

    Jag har träffat Birgitta en gång, men det känns som om jag känner henne då vi varit på samma hästsida i många år. Dessutom har Birgitta en bekant som äger Mistys bror, Spot.

    Det var lite om mig:)

    Svara
  3. Spiggen

    Ulrika heter jag, 40 år och bor på en liten hästgård söder om Malmö. Jag har två hannoveranare 9 och 3 år.
    Jag ligger i startgroparna för att starta MsvA dressyr på min 9 åring.

    Treåringen är nyss inriden och jag hoppas det blir en riktigt trevlig tävlingshäst.

    Birgitta och jag träffas ibland ute på olika tävlingar. Birgitta har även varit hemma och tränat i vårt ridhus någon gång när vi red för samma tränare.

    Jag läser nästan varje dag på Birgittas blogg och tycker det är roligt att följa hennes liv.

    Svara
  4. Anonymous

    Jag är 31 år och bor i Ljungbyhed, där jag hyr in mitt halvblod på Herrevadskloster 🙂

    Läser här lite då och då, eftersom du är så grymt bra på att formulera roliga inlägg 🙂 Minns dina Heronhistorier från fiket 😀

    Hälsningar My

    Svara
  5. Anonymous

    Soia, ”pitebo” – nu blev jag nyfiken…?
    Jag är 51, har en egenuppfödd häst tillsammans med sambon samt en foderhäst som sällskap, båda halvblod.
    Statsanställd pappersvändare med liten gård och stall på tomten.
    Bor en bit utanför Piteå.

    Rie

    Svara
  6. Anna-Kajsa

    Jag är 42 år och bor i Västergötland på en gård tillsammans med min man, hans lusitano, mina båda hästar – en 11-årig hannoveraner och en 3-årig SWB som jag fött upp själv. Dessutom bor det två katter här. Jag tävlar framför allt dressyr och min man tävlar dressyr och working equitation.

    Svara
  7. Anna

    Jag heter Anna, bor i Lund och har min häst uppstallad i ett litet stall i Lomma. Har en 6-årig valack som jag tränar och tävlar dressyr med. Läser bloggen dagligen. Vi kommer säkert att träffas på en del tävlingar nästa år.

    Svara
  8. Nathalie Nilsson

    Nathalie från MCR-tiden (Kelly). Har ett marsvin och ingen egen häsyt. Men klämmer på andras hästar vid tillfälle. Minstrals hästbekant Spot, är det den Spot jag tror, skäcken… honom träffar jag på ibland =)

    Svara
  9. Lena

    Hej!Läser din blogg ofta,bor i Dalarna, i din ålder,eget stall,man,två arabston,dressyr o distans,kanin,två katter,brukar låna mammas hund.Läser även din stallkompis blogg.Tycker det är intressant med era olika sätt att uttrycka er!Hon översvallande och entusiastisk och du kanske mera kärv och fåordig, men precis lika roligt att följa era hästliv:-) 

    Svara
  10. Birgittas hästsida

    Lena:

    Man kan väl säga att jag och stallkamraten har olika fokus i våra bloggar- jag är mer intresserad av att debattera olika ämnen inom häst och delvis hundvärlden än vad vilt främmande människor har för synpunkter på mig och min häst. Visst är det roligt med dessa kommentarer OCKSÅ men det finns så mycket annat mer intressant att få input kring och det tycker jag också att jag får.

    Svara
  11. Anonymous

    Görel:
    Smålänning, bor i villa, med 7 katter, i åldrarna 12-5 år, och två hundar, 4 och 3½ år. Har fött upp siameskatter , därav ”mängden” katter. Hundar är mina två Whippetar, Hilda och Zahra, Zahra är syster med Soya. Har träffat Birgitta två gånger, tillsammans med min Zahra.
    Började följa bloggen just för Soyas skull, men läser den nästan varje dag. Kan inte så mycket om hästar, men lär mig mycket genom Birigttas blogg. Tycker hästar är mycket vackra, men bäst på avstånd. 😉
    Syr, målar och allmänt pysslig.
    Är nog främst en katt-människa, när det gäller djur och måste säga att en whippet är rätt så kattig, för att vara hund.
    Hälsningar
    Görel

    Svara
  12. Minstral

    Precis som Birgitta sa är det den Spot, Minstral var Spots mamma. Det var jag som en gång i tiden var den som startade hans inridning, dvs. jag var den som satt på honom de första gångerna. Men då var jag yngre och tuffare;)

    Svara
  13. sofia

    Rie: Kommer ursprungligen från en by ovanför Lillpite, hade på 90 talet 2 kallisar från ”Guri” hästarna (uppfödaren också i lillpite.) Flyttade -98 ner till kramfors men har all släkt där uppe. Pite=mitt <3

    Trevligt att ”träffa” folk så långt från norr på en blogg 😉

    Svara
  14. Anonymous

    Sofia; klart man känner uppfödaren till Gurihästarna…!Fast det är ett tag sedan jag träffade honom. Rör mig inte direkt i travkretsar, men ett tag fanns han med i ridhästsammanhang också.

    Världen är liten, internetvärlden ändå mindre…..

    Rie

    Svara
  15. rackemarie

    Marie, passerar 50 nästa år. Boende i Västergötland tillsammans med make och två nästanvuxna döttrar. Ägare till underbara vita araben Racke, mörkbruna halvblodet Gold och hennes son Dancer. Dressyrorienterad tant som lämnar tävlandet till de yngre döttrarna. Älskar dock att träna och bli bättre utifrån mina egna förutsättningar. Rider nästan uteslutande på Gold som är en sansad dam. Älskar när Birgitta blir tolv år igen, men beundrar också modet att exponera sig i filmklippen. Sitsdebatten var riktigt givande.

    Svara
  16. Anonymous

    Cissi heter jag. 42 år gammal och boendes i Vallentuna. Är inbiten hästtjej sedan mååånga år men utan egen häst. mMn både jag och mina två små tjejer rider och är i stallet och på dressyrträningar, klubbtävlingar etc så fort vi kan hinner och har råd! Läser bloggen flera gånger per vecka!

    Svara
  17. Birgittas hästsida

    Sofia:
     
    Hihi…jag vet att vi har minst en norrlänning till bland läsarna, hon är gammal Kiruna-bo men huserar numera i Umeå. I min ålder och tävlar dressyr. Vi får väl se om hon inkommer med en egen presentation:).

    Svara
  18. Cecilia

    Cecilia, 40 år, bor med man och tre barn på landet utanför Helsingborg. Har två hästar, tre hundar och en bunke katter. Känner Birgitta sen MCR tiden. Rider själv dotterns tävlingsponny lite sporadisk i skogen. Ganska mycket ponnytävlingar är vi på vilket är väldigt kul, dock mest hopp och en del fälttävlan. Dock är nästa ponny på g med vinst i LA dressyr, så kanske dottern får blodad tand och börjar tävla dressyr-vem vet? 🙂

    Svara
  19. Anonymous

    Cecilia, 44 år, kommer från Danderyd men bosatt i Storbritannien sen 1983. En häst just nu, 21åriga Archie som jag haft sen han var åring, och som tyvärr nu är hagpensionär. Distansryttare med ambitioner, söker ny häst! 🙂 Eget stall i en liten by i England, och egenföretagare. En dotter på 4.5 år. Ponnydags också kanske?!

    Svara
  20. Anonymous

    Hej! Bättre sent än aldrig……

    Tänkte skriva när inlägget kom, men ibland (läs oftast) hinner man inte allt man vill!

    Jag heter Jenny är 35 år och bor i S.Sandby med familjen. Just nu har jag ”bara” två katter och en kanin då min älskade springer spaniel Millan fick somna in i januari i år.
    Jag känner Birgitta från MCR-tiden men håller inte själv på med hästar längre, mer än lite skogsmulleridning då och då.
    Jag har alltid gillat Birgittas sätt att skriva och minns med glädje olika artilkar hon skrev för vår klubbtidning.
    Jag tjänade mina extrapengar under skoltiden med att jobba i cafeterian på MCR när Birgitta hade den.
    Jag försöker följa bloggen på ganska regelbunden basis, ibland behöver man lite paus från handläggningen på jobbet!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>