Veckan som gått

Första veckan på läääänge som jag inte varit ledig en vardag men det tar jag igen imorgon då ju ”alla” är lediga.
 
Annars har veckan förflutit utan större dramatik, det mesta har gått sin gilla gång.
 
Fortfarande inte en snöflinga i sikte, gegga och regn så gott som varje dag men otroligt nog har jag lyckats få till uteridning i fint väder båda helgdagarna, kan inte minnas när DET hände.
 
Kreon blev vuxen i veckan 🙂 då han fick bakskor på sig för första gången, vet inte vad HAN tyckte men själv märker jag inte någon skillnad.
 
Veckans hightlight var träningen för NN som jag sett så fram emot och jag hoppas bara att hon kan och vill fortsätta att komma och hjälpa oss.
 
Mini är i skrivande stund på semester men den sista ritten innan dess, i måndags, var hur fin som helst med till och med ett helt rent byte för hjälpen åt det ”svåra” hållet.
 
Så just nu ligger Kreon ”på plus”- vi får väl se hur jag kommer att betygsätta honom kommande vecka :).
 
En som ALLTID får högsta betyg är Soya Kines- den lilla flickan kan aldrig göra några fel :).
 
I går firade hon jul genom att träffa sina pojkvänner Gandi och Trillik- det var mycket uppskattat.
 
Veckans sorg är så klart att lilla Kitty blev överkörd och har lämnat oss- även om ingen blev direkt förvånad är det nog mer än jag som känner en saknad efter det lilla livet.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>