Mera söndag- färdigdansat?

Läser på facebook att många har dansat ut julen och jag funderar på att göra detsamma. Förvisso är det bara elljusstakarna som behöver packas ner men lite mysigt är det att ha dom lysande så jag får fundera ett varv till tror jag.

Idag har maken och jag varit på Dalby gästis och ätit brunch- bor ni i krokarna kan jag rekommendera det.

God mat för 175:–/ person och ingen trängsel.

Eftersom solen faktiskt tittade fram idag igen valde jag att rida ut- det blir så mycket ridhusridning ändå tycker jag.

Var ute i över 1 timme och hade ingen brådska tillbaka till stallet, bortsett från när Kreon leker staty och måste snurras igång (suck…….ska han någonsin tröttna på DEN leken….) så är han jättehärlig att rida, känns så lösgjord från första steget, mjuk och fin i munnen utan minsta motstånd.

Även om det som sagt känns väldigt tröttsamt med dessa statylekar så ska jag nog inte gnälla allt för mycket så länge våra ”problem” håller sig på den nivån- det kunde varit långt, långt värre känner jag och hellre en häst som står stilla än en som försöker skena och/ eller bocka säger fegis-Birgitta :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>