Söndag- long time no see

Efter morgonens stallfix och utsläpp av Kreon i en stycken swimmingpool åkte jag med Soya till Järavallen där vi hade stämt träff med Åsa and the whippetboys.

Nu var det länge sedan Soya och jag var där, dels är det inte lika lång väg till Dalby och dels har Åsa blivit så förtjust i Dalbys omgivningar (hon är ofta på Järavallen och tycker det är kul med omväxling) att vi har träffats där de sista månaderna.

För Soyas del spelar det nog ingen större roll, bara hon får springa lös och leka med sina killar så trivs hon och Åsa och jag hade lika mycket att ”avhandla” som vanligt trots att vi sågs senast i förrgår.

Som vanligt blir jag förvånad över att inte fler hundägare hittat till varken Järavallen eller Dalby men det är bara skönt- både Åsa och jag trivs med stillheten och att kunna gå avslappnat med hundarna utan att riskera att möta trettioelva ouppfostade jyckar som man måste förhålla sig till. Idag såg vi bara en bjäbbig sak på håll men han hördes desto mer :).

Efter 1½ timme var promenaden slut och nu ligger Soya nöjt och sover resten av dagen, i alla fall om HON får bestämma :).

Järavallen påminner en hel del om Dalby- öppna vidder, lite skog, vatten att bada i för den som vill.

Liksom i Dalby kan man rida här och idag mötte vi 2 ekipage på håll.

Min kines undersöker något intressant.

Alla 3 undersöker något lika intressant :).

Gandi filosoferar och själv började jag tänka på hur bra det hade varit att köra hit och låta Kreon få smaka på lite klättring i grustaget. Tål att tänkas på….

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Åsa

    Tack för fantastiskt helg-sällskap!! Det var 2 härliga rundor som vi lever på när man är tillbaka i vardagen med mörker och regn..:-D
    Vi syns snart igen!
    Killarna hälsar till Soya…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>