Veckan som gått

Ännu en vecka att lägga till handlingarna- en bra sådan in alles tycker jag.

Kreon har fortsatt att glädja mig och helgens träningar för NN var otroligt roliga på alla vis.

Att NN tycker att vi ”håller linjen” och att samarbetet med Mini fungerar ypperligt känns väldigt skönt och ska jag vara helt ärlig så kan jag väl också känna att jag kan var lite värd detta efter allt slit jag hade med Archie den sista tiden.

Arbetet med Kreon handlar mest om att stärka honom i de befintliga rörelserna så att säga- nu kan han utföra mycket rent tekniskt men behöver så klart bli starkare och också kunna leverera under lite ”press”- läs: i andra situationer än när han och jag är ensamma i ett knäpptyst ridhus i ottan :).

Torsdagens besök i Ullared var lika kul som alltid och givetvis fick mycket fint följa med hem samtidigt som det aldrig slår fel; nästan varje gång tänker jag när jag väl är hemma ”varför köpte jag inte….”- denna gången fler fleecetröjor som kostade pinsamma 59:-. Den jag köpte har jag invigt till stor belåtenhet och kunde som sagt ha köpt fler av.

Vad gäller väder och vind har det stormat en del (what´s new?) men i varje fall helgen bjöd på härligt solsken och idag har jag och Åsa njutit av den vackra naturen i Dalby tillsammans med våra hundar.

Bruncherna på Dalby gästis känns som de också kan bli en uppskattad följetong- god mat är aldrig fel.

Nu märks det faktiskt också att vi går mot ljusare tider och det är mycket skönt tycker jag.

Jag ser fram emot att kunna börja rida ut på eftermiddagarna utan att behöva sluta flera timmar tidigare från jobbet och det känns som att vi snart kan vara där.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>