Kylskåpspolisen visar och berättar, del 2

Idag ska vi titta på vad som döljer sig i kylskåp nummer 2, ni vet det där GEMENSAMMA kylskåpet ur vilket vem som helst får ta vad som helst så att säga.

 
Det första vi hittar är den här förpackningen med juice och det skulle kanske inte vara något konstigt med den om det inte vore för en liten….hmmmm…detalj: förpackningen innehåller ungefär en matsked juice?!?!? Jag vet inte vem som har så modesta dryckesvanor att den anser att detta är lönt att spara…inte jag i alla fall. Jag blir bara jäkligt irriterad över ett stort paket som tar plats i kylen och att ”någon” inte orkat slänga eländet i soporna.
 
 
Vad har vi här då? Ja, inte vet jag men NÅGOT har uppenbarligen legat på denna tallrik, tagits bort men se tallriken…den kunde minsann få ligga kvar och pryda sin plats i kylskåpet.

Här har någon valt att tänka på att ”den som spar han har” för visserligen är vad det nu en gång var uppätet men glufsaren har vänligt nog lämnat kvar gladpacken runt tallriken- den kan säkert återanvändas av någon annan, eller hur ?!?!?
 
Ja, sådant här kan man alltså hitta i vårt kylskåp….MAT är det värre med :).
 
Jag vet inte om jag som en liten avslutande ”knorr” ska avslöja att det, för att få jobb på min arbetsplats, krävs 3½ års högskolestudier….go figure….

Någon som känner igen sig förresten?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Karin Eng

    Har du varit i vårat kylskåp?! Man skulle kunna tro det.;) En gång slängde jag 6 (!) stycken filmjölkspaket med var sitt innehåll av just en matsked fil. Och nej, här krävs inga högskolestudier för att få använda våra kylskåp. ;D

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>