Fredag- rolig repris

Dagens ritt(er) blev i mångt repriser av de i förrgår- det tror jag både jag och Mini kan skriva under på.

Jag fortsatte mina övningar med ”vanlig” förvänd galopp och så som den utförs i MSV C-programmen (serpentiner med enkla byten) och tycker att det går bättre och bättre.

Nu är det inte längre djupdykning i avbrotten och sidosteppande när den nya galoppen fattas utan en del gånger blir det riktigt ”som det ska vara”.

Även under bytesträningen behöll Kreon lugnet mycket bättre liksom när Mini begärde lite tramp- första gången vi provade detta för någon vecka sedan blev det lite väl översamlat några gånger och då gick Kreon bakåt i stället men det är helt borta nu.

Det är roligt att studera honom från marken och se hur lätt han har för att dra in bakbenen under kroppen och ta några små trampsteg- det vore roligt om denna lätthet även fortsättningsvis kanaliseras rätt då den ju ger väldigt bra gymnastik om inte annat.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>