Veckan som gått

En lite ”ovanligare” ridvecka har passerat- det har varken blivit någon hoppträning eller ”Mini-ritt” men veckan har helt enkelt inte innehållit tillräckligt många dagar :).

I stället för ovanstående har jag bl.a. tränat för NN två dagar i rad och det var både roligt och gick jättebra.

I ärlighetens namn kändes träningen mer som något jag UNNADE mig- för att det är så jäkla kul än något som jag kände att vi verkligen BEHÖVDE även om det så klart aldrig är fel att träna.

Något som jag absolut och med facit i hand ångrar att jag inte tränat på tillräckligt har varit Kreons umgänge med likasinnade och i lite ”stökigare” miljöer (läs:nya platser, andra ridhus) och det straffade sig rejält när vi tävlade i lördags.

Kreon tjurade ihop totalt i galoppen, ägnade först en stund åt att småbocka typ tusen gånger och när det inte hjälpte valde han helt enkelt att fullständigt ignorera mina hjälper för galoppfattning.

Jag kommer framöver att lägga fokus på bättre lydnad och detta kommer jag att försöka träna på i princip var som helst utom i det egna ridhuset. Ett långsiktigt arbete måhända men det måste påbörjas omgående- så känner jag.

Även Soyas lydnad kunde ifrågasättas i veckan- en natt försvann hon spårlöst under en kiss-runda i trädgården och var borta i ca 25 hemska minuter.

Annars sköter sig doggy som hon ska och hon blev belönad med en mysig runda i Dalby med sina killar idag.

Ni läsare sköter er också verkligen som ni ska och har åter slagit läs-rekord i veckan; MYCKET roligt tycker jag!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>