Fredag- mmmm….kravlöst…

Tro det eller ej men även idag har Kreon och jag varit ute och farit- något ska man ju hitta på när hästen har lite vilovecka i övrigt :).

Skämt å sido- ”vilan” är ju vald utifrån att det kanske är lite jobbigt rent mentalt för Kreon att besöka nya platser och det har känts väldigt behagligt att rida kan jag säga.

Nu har jag ju inte ridit mer än ca 30 minuter per dag men även om jag inte har gjort några rörelser så har jag ju ändå krävt korrekt form, tempoväxlingar och korrekta vägar och det har fungerat mycket bra och även utan att Kreon plötsligt blivit dement och glömt vad galoppskänkeln betyder.

Vi har helt klart befunnit oss i komfortzonen hela tiden, i alla fall rent fysiskt för Kreons del, att det ändå påverkar honom lite i skallen tycker jag att lite lös-bajsande i ridhuset är tecken på liksom att han när jag börjat trava gjort detta lite ”avvaktande”, inte riktigt med den bjudning han vanligtvis har men dock utan tecken på istadighet eller att vilja bryta av.

Nu ska jag inte träna på denna anläggning mer på ett tag tänkte jag utan i nästa vecka bär det av till nya främmande platser :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>