Veckans inköp

Igår passade jag på att besöka Flädie lanthandel eftersom jag ändå körde förbi på vägen hem från Järavallen.

Jag är sällan i denna affär trots deras mycket stora utbud av häst och ryttarartiklar eftersom den ligger lite ”off” från min sida sett men dagens besök lönade sig (eller inte…beroende på om man frågar min plånbok eller mig).

Nu äger jag för första gången ett schabrak från Mias. Många har lovordat dessa genom åren och eftersom i princip alla schabrak jag köper krymper trots försiktig tvätt tänkte jag ge detta en chans. Kostade 429:–.

Detta är EVENT-skydd för 249:–/ paret och de är i princip kopior av Källqvists ”Protector” som jag redan har till frambenen.

Jag har länge velat ha även bakbensskydden, dvs exakt likadana som till frambenen men i storlek L i stället för M och dessa har varit stört omöjliga att få tag på- har kollat runt bland flera nätbutiker som inte vetat när deras nästa leverans skulle kunna ske.

Så även om Protector-skydden är något billigare (man kan få dom för ca 150:– på nätet, exklusive frakt då) så köpte jag ändå 4 EVENT-skydd, de lär gå åt eftersom varken den vita färgen eller luddet lär klara hur mycket smuts och bajs som helst i en evighet.

En kommentar

  1. rackemarie

    Har två mia-schabrak till tävling. Superbra och håller formen. Blev lite sugen nu att köpa ett till i någon annan färg än vitt:)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>