Fredag- återfall, bilder och film

Det slår aldrig fel….Bara för att jag (trumvirvel….) hade bestämt mig för att lämna långkalsongerna hemma idag visade det sig att det bara var 2 plusgrader ute.

Igår var det hur varmt som helst och idag blev det alltså lite is-röjning på vindrutan, ridtäcke på Muppes bak och frusna lår hos undertecknad trots termobyxor.

Vi får hoppas att detta var ett kort vinter-återfall och att våren fortsätter att sprida ut sig över Skåne.

När jag var ute och körde igår kväll och såg nyharvade åkrar och spirande grönska blev jag lite varm om hjärtat faktiskt- det såg så fint ut.

Är det ett tecken på att man börjar bli gammal förresten? Brydde mig då aldrig om sådana vyer i ungdomen ha ha.

Ny träning i vår utepaddock stod på schemat och idag var Kreon inte av någon avvikande mening utan instämde fullt och fast i att man går där ryttaren vill och gör det ryttaren begär.

Innan paddocken äntrades skrittade jag ut en runda och även om Kreon helst hade sluppit att gå på vissa ställen så traskade han i gengäld förbi en del saker som han hade MYCKET åsikter om för bara några dagar sedan.

Det är bara att vara bestämd men absolut inte synbart arg- ju ”yvigare” man själv blir desto mer förstärks Kreons idéer så det är djupa andetag och luuuuugn som gäller för egen del.

Medan Mini red tog jag lite kort- visst blev de fina?

Och den högkvalitativa filmen tog jag faktiskt bara för att ”bevisa” att det går att rida där helt normalt även om man är en nervös Mupp.

http://www.youtube.com/watch?v=yeeBMM6Dkfg&list=UULEWWJM4d6HwaUITJJidYpw&index=1&feature=plcp

 

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Jag har faktiskt alltid tyckt att I-phonen tar helt ok kort och när det var så dimmigt som i morse så förstod jag att det skulle bli några riktigt fina kort. Gillar mest nr 4 :).

    Svara
  2. Minstral

    Du bor helt klart på fel ställe, här har vi haft riktig sommarvärme i dag, jag satt och trimmade i kortärmat:)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>