Mera söndag- stöööön….då var det dags igen :(!

Jaha….precis som maken och jag misstänkt ett tag började Soya löpa idag.

Inget att göra åt så klart och egentligen ett i-landsproblem men hon kunde väl ha ”hållit igen” tills imorgon i alla fall :)?

Nu fick jag ställa in en efterlängtad hundpromenad med Åsa som har 4 hanhundar (!) och får väl trösta mig med att det ändå regnar ute.

Så de kommande 3 veckorna blir det inga träffar med boysen för vår del vilket vi kommer att sakna.

Huruvida Kreon saknar att inte bli riden vet jag ej, än så länge verkar han vara vid gott mod.

Jag tog ut honom utanför stallet i eftermiddags för lite kombinerat gräsätande (Kreon) och borstning (Birgitta) och jag är övertygad om att sådant kan påskynda läkningen.

Inte att bli borstad i sig men att man masserar igenom kroppen, att hästen känner sig uppmärksammad och får göra det som de flesta hästar tycker bäst om = äta gräs :).

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Emilia

    Läste att Kreon hade skadat sig, hoppas att han blir bra snart och som du skrev tur i oturen verkligen. Jag tappade också min unghäst när vi var ute och körde och han blev rädd, inte lätt att hålla kvar den då om man inte själv ska bli skadad…

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Hej Emilia!
    Tack för din kommentar och jag hoppas som du; på ett snabbt tillfrisknande.

    Tur i oturen var det trots allt, en veterinär berättade att det inte är helt ovanligt att hästar, när de kommer lösa, bryter nacken om de ramlar.

    Svara
  3. Åsa Tapani

    🙁 vi är några som också kommer sakna våra promenader….Hoppas dessa veckor går FORT…!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>