Esberitox did it again!

Har man (läs: Birgitta) varit förkyld minst 2- 4 gånger om året så länge man kan minnas vet man gången ganska väl.
 
Det brukar alltid börja med lite ont i halsen som övergår till lite mer ont i halsen varefter näsan börjar rinna och sedan är förkylningen ett faktum.
 
Eftersom mina förkylningar inte är som andra människors, maken tex blir frisk efter några dagar, så vill jag till varje pris undvika dom- att vara täppt i näsan i 3-4 veckor är verkligen ingen hit och detta har i sin tur gjort mig till en näs-spraysmissbrukare vilket inte heller är att rekommendera.
 
Utan näs-sprayen låter jag dödssjuk även efter 2-3 veckors förkylning även om jag inte KÄNNER mig sjuk och dessutom är det omöjligt att andas annat än genom munnen- hopplöst på natten!
 
Näs-spraysavgiftningen som jag oftast lyckas genomföra efter som sagt 3-4 veckor är inte rolig men sedan är det lugnt tills nästa gång vilket sedan jag blev rekommenderad naturläkemedlet ESBERITOX kan dröja hur länge som helst.
 
Jag har redan i tidigare inlägg skrivit om detta för mig revolutionerande medel (små tabletter som man tar 3 ggr/ dag) och jag upphör aldrig att förvånas över att det faktiskt fungerar.
 
Tricket är att börja ta tabletterna SÅ FORT man känner minsta antydan till förkylning och som jag beskrev ovan så gör ju jag detta ganska lätt eftersom det börjar med halsont.
 
De gånger jag ignorerat detta tecken och inte tagit Esberitox i tid och blivit förkyld har jag i alla fall lyckats förkorta min förkylning med ganska många dagar tack vare tabletterna så jag är verkligen övertygad om deras effekt.
 
Häromdagen bevisades detta igen; jag vaknade med liiiite ont i halsen. Började ta mina tabletter direkt, några timmar senare hade jag riktigt ont i halsen, därefter avtog smärtan sakta och 2 dagar senare var det som om jag aldrig haft ont och någon förkylning bröt inte heller ut.
 
Halleluja säger jag och råder er verkligen att prova!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>