Torsdag- vill man vara fin får man lida pin

Huruvida Kreon SJÄLV ville vara fin eller ej får jag nog låta vara osagt men JAG ville att han skulle vara det i alla fall och därför fick han lida pin- läs; uthärda lite manryckning.

Snacka om att vara manligt klen….

Kunde djuret prata så skulle det nog låta något i stil med ”aaaajjjj…det gör ont…du gör mig illa…mitt hår….hjääälp…jag döööör”.

Det är för övrigt samma sak när såret ska tvättas och jag är så ovan vid sådant klemande.

Mina andra djur har stoiskt uthärdat mycket värre smärta än så men Kreon gråter krokodiltårar och bär sig åt tills Domosedan eller möjligen en brems får honom på andra tankar.

Herregud…

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Det här med att rycka manar skulle jag tycka var kul om det diskuterades bland bloggar och ”hästmedia”. Min åsikt i det hela är att om det är uppenbart att det gör ont för hästen och man gör det för kosmetiskt syfte, varför göra det? Kan det liknas vid dunryckning på ankor? Själv klipper jag min hästs man men har även använt mig av urtunningskammar/saxar som inte rycker manen. Vad anser du och dina övriga läsare?
    MVH Lina

    Svara
  2. Annelie Magnuson

    Så även min medryttarhäst som är en högrest, rejäl 1.79 valack… det är sååå synd om honom när han ska få något sår rengjort. Samma häst som ö h t inte flyttar sig en millimeter om någon annan häst står och slår med båda bakhovarna mot honom (därav såren…).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>