När Birgitta (78?) slutar rida

Jag tror att jag har kommit på vad jag ska göra när jag är för gammal för att rida.

Då ska jag bli en kattsamlare!

Jag skulle kunna samla på mig en massa katter, döpa dom till fantasifulla namn som bara jag själv skulle se det roliga i och sedan kunde jag använda bloggen till att skriva långa historier om vilka fantastiska öden och äventyr de upplever.

Vad tror ni om det?





2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cia

    Skitsnack!
    Du kan samla på katter också. Men se RIDA eller åtminstånde ha häst kommer du att fortsätta med.
    Ta rulatorn till stallet och sela på din gamla trojänare och upp i vagnen för en tur i vackert väder. brevid har du Soya nr 43 springandes. ja självklart hon måste ju ha sin motion.
    Du kommer att ordna så att du har påstigningsramp för att även kunna sitta upp på din fina häst. Så sitter du på ridbanan och rider lite piaff och skritt kanske någon samlad galopp så att ungdommarna i stallet häpnar över stålkärringen du har blivit.
    Så tänker jag göra, man måste ju ha målet inställt ditåt i alla fall och så håller jag min gamla mormors slagord ”skit den som ger sig” Hon blev 97 år och var pigg och vital ända tills hon bröt lårbenshalsen och fick komplikationer med det. Hon var väl 95 när hon gick till affären och kom på att hon ”bara” hade käppen för att rullatorn stod hemma i farstun, struntade då i den och gick och handlade sin mjölk ändå.
    mvh
    Cia

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Du är klok (och rolig) du Cia!

    Dina förslag var ju fantastiskt bra och kan lätt kombineras med kattsamlande.

    Gillade speciellt det där med Soya nr 43 och att stajla för ungdomar :)))!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>