Lördag- bajs!

Nu på morgonen har jag och Soya sammastrålat med Bodil och Salli i Dalby- vi tycker att det är skönast att ha långpromenaden avklarad så tidigt som möjligt så att hundarna kan ägna resten av dagen åt att sova och vi människor kan göra…tja…vad vi nu vill göra.

Jag vet i alla fall en sak som Bodil var TVUNGEN att göra idag :))))!

BADA sin eländiga hund som än en gång hade valt att parfymera och kroppsinpacka sig med kobajs!

Jag var mycket glad att Soya inte följde Sallis exempel och tittar ni på bilderna nedan (notera särskilt halsbandet) så förstår ni nog varför:



4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cia

    Uch, hundar kan vara så ÄCKLIGA!
    Habibi gjorde samma sak en dag när vi var ute.
    Inte najs. som tur var var det nu i maj. Så lilla fröken habibi blev nerstoppad av sin något brydda matte i en lämplig bäck och av ruskad med en grankvist. Habibi hade dock rullat sin en hel del mer. Väl hemma blev det shamponering.
    Basta.
    Bortskämd som jag är med vår Princessan Cindy, nu 13 år som undviker allt äckligt, går runt vattenpölar och gegga och endast är lite smutsig om tassarna när man kommer hem från en riktigt slaskig och lerig ridtur.
    Habibi 3 år är däremot utan undantag rejält lerig och älskar att hoppa i dypölar mm.

    Hundar är hopplösa ibland… i alla fall vissa av dem.

    mvh
    Cia

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Cia:

    Soya kan också vara äcklig ibland- rulla sig över kadaver och annat.

    Som tur är har hon i alla fall en sämskinnspäls som torkar innan hon knappt hunnit ur badkaret och hon är hyfsat lätt (välvilligt inställd) att bada.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>