Veckan som gått

Veckan som gått har varit full av glädjeämnen- inga stora saker alls men ändå sådant som jag tycker lyser upp vardagen även om det inte är några märkvärdigheter.

En ledig dag i onsdags, en god lunch med en fd arbetskamrat i torsdags, långa hundpromenader med Bodil och Salli i både onsdags och lördags, flera fina pass med Kreon under veckan, en bra bok jag läste ut osv….ja, det är sådant som får mig på riktigt bra humör.

Kreons sår läker fint och jag sjunger (rappar :))))) vet-rapens lov, än vågar jag inte låta såret läka utan bandage då Kreon så fort man tar av det försöker klia på det med sitt andra ben.

Ny skor blev det i fredags- verkligen skönt och nu kan jag rida precis som vanligt igen.

Än så länge ger jag inget kraftfoder alls- dels finns det fortfarande en liten mage att ”ta av” och dels finns det nu gräs i hagarna så Kreon går knappast hungrig.

Ska jag sammanfatta veckan rent ridmässigt har passen i paddocken varit mycket bra och uteridningspassen mindre bra, dvs ungefär så som de var innan han skadade sig.

Kan det hålla sig på denna nivån är jag nöjd men det återstår ju att se.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>