Veckan som gått

Tjohej…så var snart även denna sista semestervecka gången och i stället för att ha jobb-ångest som många verkar drabbas av när det är dags att återgå till grottekvarnen så är jag tacksam över att jag HAR ett jobb, ett jobb som jag trivs utmärkt med dessutom.

Men semestern har varit underbar- absolut!

Jag tycker att jag har hunnit med det jag velat, gjort en massa roliga saker och verkligen haft BRA rid-veckor med Kreon.

Jag har numera några ryttarvänner med pålitliga hästar som jag kan ta hjälp av vid uteritter och bortsett från att det har skonat mig och Kreon från våra duster så ÄR det ju mycket trevligare att rida med sällskap.

Denna veckan har jag ridit ut 3 gånger, både med Josefine och Back och med Anna och Hera och jag hoppas på många fler ritter med dessa härliga tjejer och hästar.

Tisdagens träning var lika rolig som alltid och när X red Kreon i fredags var det en stolt ägare som stod och mös från backen.

Som alltid tjatar jag om att jag hoppas att vi får fortsätta att vara friska eftersom jag har mycket idéer om framtiden, idéer som dock kräver att vi får ha hälsan.

Vädermässigt har det väl varit en ok om inte BRA vecka, vi som har djur och ändå befinner oss utomhus många timmar per vecka kanske inte lider av att solen inte har gassat men jag tycker synd om de sol-och bad-frälsta som inte kan ha haft sååå många chanser till detsamma under sommaren, eller?

Sommaren är inte Soyas årstid direkt- är det för varmt vill hon bara ligga hemma och sova så jag kan inte påstå att vi har motionerat henne så där jättehäftigt men bara hon är nöjd så är vi också det.

Vad gäller bloggen märks det att semestrarna börjar lida mot sina slut eller redan har slutat- läsningarna ökar och jag kan lugna er med att det finns en mängd opublicerade inlägg som bara väntar på att jag ska trycka på sänd-knappen.

Fortsätt att läsa och kommentera- det är otroligt roligt med er respons tycker jag!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>