Veckan som gått

Ännu en intensiv vecka har swischat förbi.

I måndags förberedde jag Kreon för tisdagens träning genom lite lösgörande arbete på en av stallets stubbåkrar och i tisdags red jag som vanligt för Christina.

Onsdag och fredag var vikta åt X som ville känna på Kreon innan lördagens tävling och då blev det bra dressyrjobb i hans ridhus.

Torsdag var vilodag, i lördags alltså tävling och söndag blev det uteridning med Maria och Hera.

Tävlingen var tveklöst veckans höjdpunkt och jag tycker att både X och Kreon gjorde ett superjobb.

Kreon visade hur han kan gå om han slappnar av och det är min förhoppning att han ska göra just detta- alltid:)!

En tredjeplacering i LA:3 var ett resultat långt över förväntan och också en bonus- i sak bryr jag mig för stunden mer om just Kreons ridbarhet på tävling mer än eventuella rosetter men samtidigt så går de också hand i hand rent logiskt för när Kreon går som han ska så är han så pass bra att han ska kunna hävda sig i lätta klasser .

Med alla träningar i veckan, tävlingen och en massa åtaganden i stallet har jag inte hunnit med så mycket annat men just nu gör det ingenting; min satsning på Kreon känns som prio 1 och jag är villig att lägga den tid, engagemang och pengar som jag tycker behövs just nu.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>