Veckan som gått

Ännu en intensiv vecka går mot sitt slut- dagarna har bara rusat förbi och jag har haft mycket att göra.

I tisdags var det Christina-träning som vanligt och det är enda gången jag har ridit i ridhus denna veckan och då enbart för att det regnade.

Annars har jag alltså tillbringat alla ridpass ute och det känns skönt så länge jag kan göra detta, dvs så länge väder och ljusförhållande tillåter.

I onsdags gick Kreon ett jättefint longeringspass på en av stallägarens åkrar, i torsdags blev det ett dressyrpass på gräsbanan och i fredags var vi hos X som ville ”känna på” Kreon inför lördagens tävling.

Tävlingen ja…3 placeringar på 3 starter är ju ett imponerande facit tycker jag och nästan ännu bättre är procenten; 66, 69 och 69.

Idag har vi bara skrittat ut helt kravlöst och med Back och Joesfine som sällskap- ett bra avslut på veckan tycker jag.

Väderleksmässigt har det varit riktigt varmt och skönt flera dagar, när Soya och jag träffade Bodil och Salli på hundbadplatsen i Lomma i torsdags  gick jag med uppkavlade joggingbyxor i sanden och njöt.

Nu skördar jag någon näve hallon var och varannan dag, tar med mig 6-7 äpplen från vårt träd till Kreon dagligen och maken kunde idag måla våra fönster utvändigt utan att riskera att få allting förstört av regn.

Än så länge har vi inte en mygga i sikte (förra året fick vi en invasion vid denna tiden) och det är bara hoppas att det förblir så.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>